• A tots els mestres, familiars, companys i companyes que haveu arribat al nostre centre:

  BENVINGUTS i BENVINGUDES!

  Esperem que el vostre pas pel CRA Benavites Quart de les Valls siga profitós, i si al final de l’any marquem un poc el vostre cor, el treball estarà ben fet. Al mestres i families més veteranes, gràcies per tot el que ha passat fins ara, ha segut molt i ha segut molt bo.

  El curs 2015 2016, serà un curs amb moltes novetats, equip directiu nou, lleis d’educació noves, una part de l’equip docent nou, i sobretot serà el primer any sense CAP LLIBRE DE TEXT, un esforç més que havem assumit i que gaudirem de la llibertat del treball per projectes i en equip creant i dissenyant el nostre propi material curricular.

  Per a realitzar aquesta tasca els equips de cicle, les families, l’alumnat i el nostre entorn treballaran junts colze amb colze, aprofitant-se de l’experiència dels més veterans i de l’impuls dels més joves. Vos demane compressió paciència i diàleg entre companys i que els malentesos (que hi hauran) queden com anècdotes, i que adaptem el nostre ritme de treball a tots per anar tots junts cap un objectiu comú. Busqueu la zona del consens per al treball conjunt i valoreu l’esforç del tots i totes les membres del nostre equip.

  Com som molt ambiciosos des de l’equip directiu vos demanarem implicació en comissions, sempre des de la voluntarietat i la disposició personal (que no és fàcil) però hi ha que donar, definitivament, un pas en davant.

  Ens espera un any de treball conjunt per al que esteu preparats, i al final del curs, la recompensa serà especialment gratificadora.

  Sempre que necessiteu alguna cosa sabeu que estarem, amb un somriure i tot el nostre afecte, el vostre equip directiu: Migue, Edu i Adrià.

 • Logosilueta

   

Tauló d’anuncis

 • Informació d’interés

  Quart de les Valls

  QUART DE LES VALLS

   

  C/ SANTO CRISTO, 84

   

  TELÈFON:

   

  Direcció: 962617390
  Fax: 962617391
  Secretaria: 962617392
  Pedagogia terapèutica: 962617393
  Menjador: 962617394

  direccio@somescola.org

  bustia@somescola.org

   

  Benavites

  BENAVITES

   

  C/ JOAQUÍN BERENGUER, 40

   

  TELÈFON: 962636471

  direccio@somescola.org

  bustia@somescola.org

   

  Atenció a les famílies

  HORARI D’ATENCIÓ A PARES I MARES

   

  Tutors/es: dijous de 12:30 h a 13:30 h

   

  Equip directiu

   

  dijous de 9 a 11 h en l’aulari de Quart de les Valls

   

  dimarts d’11:30 a 12:15 (la cap d’estudis) i dimecres de 10 a 11 h (el secretari) en l’aulari de Benavites.

   

 • Contacta’ns

  El seu nom (*)

  El seu e-mail (*)

  Assumpte

  El seu missatge

  captcha

  * Camps necessaris que cal omplir

La nostra escola

 • Les famílies

  Les famílies a la fi son qui decideix portar als seus fills i filles a l’escola, i és per eixe mateix motiu que no té cap sentit que no els deixem entrar dins de l’escolar i fer-los partícips del funcionament de l’escola dels seus fills i filles. No cal tindre la carrera de mestre per a saber que és el millor per als seus fills i filles, el que cal és tindre il·lusió i ganes d’ajudar en el desenvolupament integral dels seus fills i filles.

  — Continuar llegint

 • L’alumnat

  L’alumnat són i han de ser els autèntics protagonistes de la nostra escola. Tot es fa per ells i elles i és per eixe motiu que ells i elles han de ser conscientes de l’importància del seu treball personal, de les seues ganes d’aprendre i de les decisions que poden pendre al llarg del seu recorregut personal. L’alumnat ha de decidir, ha de participar, ha d’avaluar la seua escola i ha de transformar-la!

  — Continuar llegint

 • El professorat

  El professorat sempre ha sigut el màxim responsable del funcionament d’una escola, però en aquesta escola pensen diferent, volen donar veu i vot tant a l’alumnat com a les famílies, ja que sense ells i elles és impossible aconseguir una escola de qualitat, una escola de tots i totes per a tots i totes, és impossible una transformació de l’educació on realment l’alumnat siga el veritable protagonista del seu aprenentatge.

  — Continuar llegint

Últimes entrades

 • 14304986213_8dd9287eaa_b

  Debat sobre els deures

  El proper dimarts 24 de maig tancarem el debat al voltants dels deures.   A l’enllaç teniu un pdf amb informació per a debatre. https://drive.google.com/a/crabenavitesquartdelesvalls.com/file/d/0B1gM_N9SsgRhcDM5QWx0b1Zrbzg/view?usp=sharing Ací teniu un altre de la OMS (organització mundial de la salut) https://docs.google.com/document/d/1DwQvHGPMvNBiE63EWq_siIVd6NmDJfh-XrbdmAl8UEA/pub   I finalment vos deixem el document que estem el·laborant https://docs.google.com/document/d/1dYG-rtOR_Yv1wmVI0F7NjRnSjrd3yoiIv1ks1fnqbBs/pub

 • El CRA a es referent…

  Aquestes últimes setmanes has segut frenètiques pels compromisos que teniem diferents membres del nostre claustre per mostrar el nostre model d’escola. Migue estigué en Eduketing, un congres internacional de màrqueting educatiu. I als pocs dies Migue, Vicent i Adri anaren a trio al IX jornada de directors i directores d’instituts i IES (noticia en el […]

 • Captura de pantalla 2015-10-01 12.45.17

  RESULTATS ELECCIONS A CONSELL ESCOLAR

  1. RUIZ ARNAL SILVIA (LLIURE) 56 2. SORIANO RIBELLES ELENA (LLIURE) 41 3. FOLGUERÀ INGLADA ANTONI JESÚS (LLIURE) 39 ——— RESERVES 4. SANCHIS GARCÍA RAQUEL (LLIURE) 28 5. ESCRICHE LLOPIS JAVIER (LLIURE) 23 6. MARZO MEDINA RAQUEL (LLIURE) 13 ————– FELICITATS a tots. Així i tot recordeu que les reunions de CONSELL ESCOLAR estan integrades […]

 • Captura de pantalla 2015-10-01 12.45.17

  Queda convocada la reunió ordinària del Consell Escolar i la Comissió Coordinadora, el proper DIJOUS 29 d‘OCTUBRE a les 16:45 h a l’aulari de BENAVITES amb el següent i ordre del dia: Aprovació d’acta (5 minuts) Podeu consultar les actes a la web de centre http://crabenavitesquartdelesvalls.edu.gva.es/wp/lanostraescola/mes-info/acords/ Eleccions a Consell Escolar (Adrià 5 minuts) Comissions (Edu […]