• A tots els mestres, familiars, companys i companyes que haveu arribat al nostre centre:

  BENVINGUTS i BENVINGUDES!

  Esperem que el vostre pas pel CRA Benavites Quart de les Valls siga profitós, i si al final de l’any marquem un poc el vostre cor, el treball estarà ben fet. Al mestres i families més veteranes, gràcies per tot el que ha passat fins ara, ha segut molt i ha segut molt bo.

  El curs 2015 2016, serà un curs amb moltes novetats, equip directiu nou, lleis d’educació noves, una part de l’equip docent nou, i sobretot serà el primer any sense CAP LLIBRE DE TEXT, un esforç més que havem assumit i que gaudirem de la llibertat del treball per projectes i en equip creant i dissenyant el nostre propi material curricular.

  Per a realitzar aquesta tasca els equips de cicle, les families, l’alumnat i el nostre entorn treballaran junts colze amb colze, aprofitant-se de l’experiència dels més veterans i de l’impuls dels més joves. Vos demane compressió paciència i diàleg entre companys i que els malentesos (que hi hauran) queden com anècdotes, i que adaptem el nostre ritme de treball a tots per anar tots junts cap un objectiu comú. Busqueu la zona del consens per al treball conjunt i valoreu l’esforç del tots i totes les membres del nostre equip.

  Com som molt ambiciosos des de l’equip directiu vos demanarem implicació en comissions, sempre des de la voluntarietat i la disposició personal (que no és fàcil) però hi ha que donar, definitivament, un pas en davant.

  Ens espera un any de treball conjunt per al que esteu preparats, i al final del curs, la recompensa serà especialment gratificadora.

  Sempre que necessiteu alguna cosa sabeu que estarem, amb un somriure i tot el nostre afecte, el vostre equip directiu: Migue, Edu i Adrià.

 • Logosilueta

   

Tauló d’anuncis

 • Informació d’interés

  Quart de les Valls

  QUART DE LES VALLS

   

  C/ SANTO CRISTO, 84

   

  TELÈFON:

   

  Direcció: 962617390
  Fax: 962617391
  Secretaria: 962617392
  Pedagogia terapèutica: 962617393
  Menjador: 962617394

  Mail d’atenció de l’equip directiu direccio@somescola.org

  Per demanar info del centre info@somescola.org

  Bústia de sugerències bustia@somescola.org

   

  Benavites

  BENAVITES

   

  C/ JOAQUÍN BERENGUER, 40

   

  TELÈFON: 962636471

  Mail d’atenció de l’equip directiu direccio@somescola.org

  Per demanar info del centre info@somescola.org

  Bústia de sugerències bustia@somescola.org

   

  Atenció a les famílies

  HORARI D’ATENCIÓ A PARES I MARES

   

  Tutors/es: dijous de 12:30 h a 13:30 h

   

  Equip directiu

   

  dijous de 9 a 11 h en l’aulari de Quart de les Valls

   

  dimarts d’11:30 a 12:15 (la cap d’estudis) i dimecres de 10 a 11 h (el secretari) en l’aulari de Benavites.

   

  Mail d’atenció de l’equip directiu direccio@somescola.org

  Per demanar info del centre info@somescola.org

  Bústia de sugerències bustia@somescola.org

   

 • Contacta’ns

  El seu nom (*)

  El seu e-mail (*)

  Assumpte

  El seu missatge

  captcha

  * Camps necessaris que cal omplir

La nostra escola

 • Les famílies

  Les famílies a la fi son qui decideix portar als seus fills i filles a l’escola, i és per eixe mateix motiu que no té cap sentit que no els deixem entrar dins de l’escolar i fer-los partícips del funcionament de l’escola dels seus fills i filles. No cal tindre la carrera de mestre per a saber que és el millor per als seus fills i filles, el que cal és tindre il·lusió i ganes d’ajudar en el desenvolupament integral dels seus fills i filles.

  — Continuar llegint

 • L’alumnat

  L’alumnat són i han de ser els autèntics protagonistes de la nostra escola. Tot es fa per ells i elles i és per eixe motiu que ells i elles han de ser conscientes de l’importància del seu treball personal, de les seues ganes d’aprendre i de les decisions que poden pendre al llarg del seu recorregut personal. L’alumnat ha de decidir, ha de participar, ha d’avaluar la seua escola i ha de transformar-la!

  — Continuar llegint

 • El professorat

  El professorat sempre ha sigut el màxim responsable del funcionament d’una escola, però en aquesta escola pensen diferent, volen donar veu i vot tant a l’alumnat com a les famílies, ja que sense ells i elles és impossible aconseguir una escola de qualitat, una escola de tots i totes per a tots i totes, és impossible una transformació de l’educació on realment l’alumnat siga el veritable protagonista del seu aprenentatge.

  — Continuar llegint

Últimes entrades