Informació reunió inicial curs 2017-18

REUNIÓ INICIAL CURS 2017-18

 

Dia de l’esport a Benavites

 

Jornada activitat física i esport. Aulari de Quart de les Valls

 

 

Anem a la Fonteta!!!!

Diumenge passat 12 de febrer de 2017 vam tenir la gran sort de poder gaudir de la visita a un partit del València bàsket a la Fonteta.
Aquesta oportunitat va ser possible gràcies al premi aconseguit per l’aulari de Benavites en el programa Actibasket.
Els nostres alumnes van poder entrar a peu de pista durant l’escalfament dels jugadors i realitzar-se una foto de grup amb ells.
El partit va ser vibrant, però amb una clara victòria del València basket contra el Tecnyconta Zaragoza 100-67. Fantàstic el triple aconseguit per Sant Emeterio sobre la botzina que va tancar el partit amb un marcador redó.
Famílies, alumnes i mestres vàrem gaudir d’un fantàstic dia que esperem repetir.

Les mans en el Raspall

 

Dani, pilotari de Benavites, es retira com a professional

Font: PilotaVeu / València.

http://www.pilotaveu.com

Dani de Benavites es retirarà després de més de dos dècades fent rodar la pilota sobre els trinquets i els carrers. Daniel Gómez Giménez, ‘Dani de Benavites’, ha decidit posar fi a la seua carrera esportiva professional i ho farà en acabar la seua participació en la Lliga Professional d’escala i corda que comença este dissabte al trinquet de Pelayo.

L’entitat del jugador, la seua trajectòria i el seu carisma entre els aficionats ha fet que Val Net decidisca anunciar la seua participació en la Lliga professional i, malgrat el secretisme que es duu des de l’empresa de pilota que gestionarà el món professional, s’ha decidit fer una excepció ja que estem parlant d’un dels pilotaris més grans de la història recent de la pilota valenciana.

Amb 42 anys complits el passat mes de novembre, Dani considera que este és el moment oportú. “Trobe que encara tinc el nivell adequat però no el que m’ha caracteritzat com a pilotari. Els anys passen per a tots i ha arribat l’hora de deixar-ho. I quina millor manera que després de participar en la competició més important per equips”, comenta el pilotari i trinqueter de Borriana i Vila-real.

La retirada de Dani suposa l’adéu d’un històric amb més de dues dècades en el cim de la pilota professional. Dani es va estrenar de blanc l’any 1993 en el trinquet de Borriana. Però des de 1989 ja donava molt a parlar com a juvenil. En este temps ha assolit els campionats professionals més importants. Però el respecte i el reconeixement no es guanyen solament amb els títols. Segurament siga més fàcil recordar la seua manera elegant i exquisida de jugar, el seu domini de la vaqueta, la manera única de treballar-se els quinzes i la seua actitud exemplar dins i fora del trinquet, que ha sigut corresposta amb l’estima del públic.

© Juan Rodrigo Legua

Palmarès de Dani de Benavites:

-Campió de la Lliga Professional en les edicions del 2001 i 2011 (subcampió en 2014).
-Campió de la Copa President de la Diputació de València en les edicions del 2014 i 2015.
-Campió Mestres de la Pilota en 2009, 2012 i 2013 (Premi al millor jugador en 2009).
-Campió Copa Diputació de Castelló en les edicions del 2009 i 2012.
-Campió en diverses ocasions dels trofeus de Vila-real, Benidorm, Massamagrell, Mancomunitat de la Ribera Alta, Ciutat de Torrent, Mancomunitat de la Costera, Superdeporte i Levante-EMV.
-Campió del Món de llargues i joc Internacional en l’any 2000.
-Campió d’Europa de llargues en 2001.

 

Et desitgem el millor!!

Visita Marta Fernández

Avui hem tingut la visita de Marta Fernández, exjugadora professional de bàsquet femení, que ha jugat entre altres equips en el Ros Casares, el Barcelona, perfumeries Avinguda, o “los Ángeles Sparks” en la prestigiosa lliga NBA, a més de participar en la selecció Espanyola de bàsquet.
Molts uns altres la poden conèixer per ser germana del jugador del Reial Madrid de Basquet, Rudy Fernández.
La visita ha sigut possible gràcies a la participació en el prigrama “Actibasket” i per ser l’aulari de Benevites un dels guanyadors de la segona edició.
Vam poder gaudir de la presència de Marta, fer-nos fotos, veure el nostre vídeo guanyador, i conversar amb ella sobre multitud de coses relacionades amb el bàsquet.
Una experiència única i irrepetible, que hem gaudit amb els nostres alumne al màxim.

 

img_1682 img_1687 img_1693 img_1701 img_1703 img_1707

Ja han arribat les cistelles!

Ja han arribat les cistelles del concurs “Actibasket”.

Els nostres alumnes estan encantats!!!

 

img_1638 img_1639

Salt altura, UUDD atletisme.

 

Visita a Cuba Marcial System

El dilluns 5 de desembre vam estar gaudint d’una sessió pràctica amb els nostres amics de Cuba Marcial System.
En aquesta ocasió vam ser els alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària els que vam anar al gimnàs, i vam poder gaudir al màxim de totes les seues instal·lacions. A més de rebre’ns amb els braços oberts ens van fer lliurament d’una placa commemorativa com a mostra d’afecte i fraternitat.
Gaudirem al màxim i ens ho passàrem en gran.

placa

img_9652 img_9656 img_9669 img_9686 img_9688 img_9692 img_9746 img_9771 img_9781 img_9783 img_9800 img_9828 img_9835 img_9838 img_9841següents fotos.