Qui sóc

 

 

Sóc Eduardo Cayuela Torres.
Vaig estudiar la carrera de mestre especialista en Educació Física a la Universitat Jaume I de Castelló en la promoció 1998-2001.
A l’any següent (2002) amb la carrera recentment estrenada vaig aconseguir aprovar el concurs-oposició per l’especialitat d’Educació Física, i vaig entrar a formar part del cos de Mestres de la Comunitat Valenciana.
La meva primera destinació professional em va portar a les localitats de Navaixes, Caudiel i Benafer, a la província de Castelló; tots ells en entorn rural. Malgrat les dificultats que comportava la distància entre els centres, el fet de ser itinerant, tenir nivells agrupats en una mateixa classe o fer classe en una escola unitària va ser una experiència meravellosa, en la qual vaig aprendre molt i vaig quedar enamorat de la meva professió.
La meva segona destinació provisional va ser en el C.P Vilamar en port de Sagunt; aquesta vegada un col·le molt gran amb un claustre de més de 30 mestres; on també vaig aprendre molt i vaig comprovar en les meves pròpies carns les diferències entre un tipus i un altre d’escola.
Durant aquests anys vaig continuar la meva formació acadèmica compaginant-la amb la vida laboral, i vaig aconseguir diplomar-me en Educació Social en la promoció 2003-2006, a la Universitat de València.
L’any 2004 vaig obtenir la meva primera destinació definitiva, en el col·legi Constantino Ródenas de Quart de les Valls. Aquest mateix any iniciem un projecte per formar CRA (col·legi rural agrupat) amb el col·legi Sant Vicent Ferrer de Benavites, aquest projecte ens permetiria agrupar recursos, unificar esforços i oferir una plantilla estable entre molts altres avantatges.
Ens vam posar a treballar amb tot l’esforç i dedicació que el projecte requeria, i al curs següent es va fer realitat el CRA BENEVITES-QUART DE LES VALLS. Jo personalment vaig haver de renunciar a la meva plaça de mestre en un només aulari a convertir-me en mestre itinerant, abastant els dos aularis. Tot aquest esforç va merèixer la pena.
Paral·lelament vaig continuar la meva formació acadèmica i vaig aconseguir llicenciar-me en Psicopedagogia en la promoció 2006-2009, també a la Universitat de València.
Com a passió puc explicar-vos que sóc Instructor de Bussejo Autònom Esportiu, i Tècnic Esportiu *NII, també en activitats subaqüàtiques; i que aprofito cada mínima oportunitat per baixar a les profunditats.
Actualment segueixo treballant en el CRA BENEVITES-QUART, el que considero ja gairebé la meva primera llar. Treballant i esforçant-me cada dia juntament amb la resta dels meus companys, alumnes i famílies per oferir una educació de qualitat.

Aún no hay comentarios.

Aún no hay trackbacks.