Benvinguts i benvingudes al bloc dels “Benaviteros Viajeros”

//Benvinguts i benvingudes al bloc dels “Benaviteros Viajeros”

Som un grup de xiquets i xiquetes que anem a l’escola de Benavites que pertany al CRA BENAVITES QUART DE LES VALLS (València). Aquest any som 15 alumnes en classe, de tercer, quart i cinqué de primaria amb els nostres mestres Jaume i Maria. Som una escola Democràtica i Participativa on les famílies són dels punts més importants de la nostra escola. Tots tenim veu i vot, tots junts somniem i tots junts fem una nova escola. A la fi:

SOM ESCOLA!

Amb aquest bloc pretenem ensenyar i mostrar tot el que fem a classe, com treballem i tota la il·lusió que tenim. Cada dia, tractem d’aprendre més i més i millorar tot el que puguem. Acavem de començar i encara ens falta molt per compartir. Esperem que a poc a poc us puguem anar ensenyant el nostre procés d’aprenentatge.Si voleu saber més coses sobre nosaltres, ja sabeu que podeu fer click en QUI SOM i en CONTACTA’NS per a parlar amb nosaltres. Estarem encantats de contestar-vos nosaltres mateixos i de fer projectes conjunts amb altres escoles.

Enguany anem a treballar molt dur amb el projecte que hem triat… LA VOLTA AL MÓN! i eixe és el motiu per el que ens diem BENAVITEROS VIAJEROS. Esperem que pugau seguir tot el que anem fent i com ho anem fent. A poc a poc us anirem penjant ací tot el nostre viatge i esperem que pugau aprendre tantes coses com nosaltres del nostre món.

 

By | 2016-09-28T17:20:12+00:00 setembre 19th, 2016|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment