Anem a pegar la volta al món! #BenaviterosViajeros

//Anem a pegar la volta al món! #BenaviterosViajeros

Hola a tots i totes!

Enguany comencem un projecte molt xulo, anem a donar la volta al món. El projecte consisteix en donar la volta al món viatjant amb diferents transports de la forma més barata possible. El primer que hem fet es dividir-nos en cinc grups, ficar-nos el nom, triar el portaveu, el secretari i l’encarregat del material. El segon que hem fet ha sigut triar el nom per al nostre grup i establir les normes de treball de cada grup. Una vegada ja ho teniem fet hem començat el nostre projecte amb el primer viatge seguint els passos següents:

  • El primer de tot, es tindre clar on hem d’anar, a partir d’ahi ja sabem els passos que hem de seguir. Amb la següent graella haurem de triar el mitjà de transport, agarrar els bitllets i els dies d’hotel. És molt important guardar sempre el registre de tot el que ens anem gastant i de fer una foto a la pantalla amb el que ens costa el transport i l’estància.

Plantilla despeses viatge

  • El segon pas una vegada ja hem arribat al lloc és preparar la nostra guia turística. Ací tenim un exemple de guia feta en PRESENTACIÓ que ens servirà després per a compartir la informació amb els nostres companys i companyes.

Exemple de Presentació LA VOLTA AL MÓN

  • El tercer pas és anar a la maqueta que hem de fer de tot el món i muntar el punt de llum del país on hem anat.
  • El quart pas consisteix en fer un mapa digital en maps.google.com i marcar la nostra ruta amb les dades de distància i temps així com de l’hora que és i el temps que dura el viatge.
  • El cinquè pas consisteix en presentar a tots els companys i companyes la presentació del nostre país i ciutat on hem estat.
  • El sisé pas consistirà en avaluar tant la nostra presentació com la dels nostres companys i companyes
  • El seté pas consistirà en triar el següent lloc del món al que voleu anar. És molt important intentar triar un lloc al que no haja anat ningú abans que nosaltres.

Durant tot el projecte anem a anar publicant tot el material que anem generant i totes les coses que anem fent i aprenent. Esperem que us agrade molt, que aprengau amb nosaltres moltíssimes coses del nostre món i que gaudiu tant com nosaltres.

Comencem el nostre viatge!

By | 2016-09-29T10:01:33+00:00 setembre 29th, 2016|El nostre projecte|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment