Comencem amb el nostre “Congrés de Benavites”

/, Assemblees, General/Comencem amb el nostre “Congrés de Benavites”

Enguany, comencem un nou projecte a nivell d’escola. Pensem que la participació de tota la comunitat educativa es de vital importància i és per eixe motiu que voliem buscar l’espai i el temps adequat per a que tot el món puga donar la seua opinió. Funcionem igual que si fora el congrés dels diputats. Tenim un grup parlamentari per cadascú dels nivells que tenim:

  • Els peixets (Xiquets i xiquetes d’infantil)logo-partidos-cole-001
  • Els raperos (Xiquets i xiquetes de primer)

logo-partidos-cole-003

  • Els llops de la muntanya (Xiquets i xiquetes de segon)

logo-partidos-cole-004

  • Los cazaletras (Xiquetes i xiquetes de tercer)

logo-partidos-cole-002

  • Les supergirls (Xiquetes de quart)

logo-partidos-cole-006

  • El quintet (Xiquets i xiquetes de cinquè)

logo-partidos-cole-005

  • Els mestres (Grup de mestres)

La primera assemblea va començar després de la votació per a triar a la nostra presidenta del congrés, els portaveus de cada grup i triar els noms dels grups parlamentaris i els nostres logos. A continuació podreu veure el discurs de la presidenta Daniela així com les primeres demandes dels diferents grups parlamentaris. Una vegada escoltada totes les voleus procedim a votar, a prioritzar i ficar les comissions en marxa. La pròxima assemblea és el divendres 7 d’Octubre a les 12:00 a l’Auditori de Benavites. Esteu tots i totes convidades a participar.

Fotos de l’assemblea:

https://goo.gl/photos/Z3FwsyT2GUC3xQzP7

By | 2016-09-29T10:44:26+00:00 setembre 29th, 2016|Activitats de centre, Assemblees, General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment