Comencem els tallers fent realitat una proposta

/, Tallers/Comencem els tallers fent realitat una proposta

Ahir dijous 6 d’OCtubre vam començar en els tallers internivells que fem al nostre cole. Va ser una vesprada espectacular on tots junts, famílies, alumnes i mestres vam fer realitat una proposta que va eixir a la primera assemblea del nostre “Congrés”. Els xiquets i xiquetes van proposar que pintarem i crearem materials per a jugar al pati, i unes setmanes després comença a fer-se realitat. Ens ho vam passar d’allò més bé i el resultat és espectacular. Continuarem la setmana que ve i la següent i ja sabeu, si teniu la vesprada del dijous lliure i voleu vindre a col·laborar en nosaltres ja sabeu on estem.

Si voleu veure més fotos podeu fer-ho des d’ací:

https://goo.gl/photos/Hw5hubuFga1bvQX26

By | 2016-10-07T07:56:12+00:00 octubre 7th, 2016|General, Tallers|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment