II Assemblea del nostre congrés!

/, General/II Assemblea del nostre congrés!

Com ja sabeu, el passat divendres 7 d’Octubre vam celebrar la II Assemblea del nostre congrés on en l’ordre del dia quedava estipulat que parlariem de l’escola que volem. I així va ser com tant pares, mares, familiars, xiquets i xiquetes i mestres ens vam reunir i vam compartir tot allò que pensavem. A continuació podeu vore la grabació del nostre congrés i tot el que vam dir. A partir d’ahi hem constituit una comissió de treball amb alumnes, famílies i mestres per deixar per escrit tot allò que volem i demanar una cita a Conselleria per tal de presentar-los el nostre projecte de reforma.

L’ordre del dia era el següent:

img_6569

I l’acta de l’anterior Assemblea es la següent:

Ací podeu veure unes quantes fotos: https://goo.gl/photos/oSrnrbdgzD76PKKQ7

By | 2016-10-11T08:28:38+00:00 octubre 11th, 2016|Assemblees, General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment